Behandlinger

Permanent make-up til bryn (INTROTILBUD TIL 31. MARTS 2022)

Permanent make-up til øjenbryn er til for, at skabe den ønskede fylde, og give dine bryn den ønskede karakter og symmetri. Hos os afstemmer jeg sammen med dig det ideelle look, og i samarbejde finder vi den teknik, form og farve, der passer lige netop til dig.


Med permanent make-up forbliver dine nye bryn perfekte under alle forhold, og det er slut med at bruge tid på at tegne dem op.


Pigmenterne forsvinder gradvist og det er vigtigt, da dit ansigt ændrer kontur resten af livet. Du må derfor påregne en retouch en gang hvert- eller hverandet år for vedligeholdelse, hvor det også vil være muligt at ændre brynets form så det fortsat passer perfekt til dit ansigt. 


Jeg er certificeret kosmetisk-make-up-artist og jeg anvender kun godkendte pigmenter fra Hollandske ECURI i klinikken. Jeg bruger, som loven foreskriver en dansk importør og lever op til alle de nye tatovør-regler. Pigmenterne er endvidere organiske, hvilket også sikrer, at de ikke bliver blålige eller rødlige med tiden.

Microneedling / Dermapen

Microneedling behandling, hvor der anvendes et mundstykke der med hjælp af fine nåle penetrerer huden og laver små bitte kontrollerede "skader" i den øverste del af huden. Efterfølgende påsmøres en passende "cocktail" af serum (hyaluron, c vitamin, a vitamin mv. Derved udløses hudens ophelingsproces og genopbygning af hudens bindevæv og huden forynges.


 • Naturlig opstramning af huden/hudforyngelse
 • Mindskelse af porer, fine linjer og rynker
 • Reducering af acne ar
 • Udglatter og blødgør strækmærker
 • Mindskelse af kirurgiske og traumatiske ar

Behandlingen kan med fordel kombineres med kemisk peeling.KAN BESTILLES MED MESOFILLER ELLER BABYBOTOX


Japansk facelift

Egnet til både mænd og kvinder

Japansk face-lift (60 min) er en nyere metode inden for naturlig ansigtsløftning uden kirurgi. Metoden er udviklet i japan, og den benytter de nyeste hud- og vævopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfe-drænage i ansigtet.  Metoden løfter og glatter ansigtet og generelt bliver ansigtet afspændt. på den måde giver behandlingen helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt - den virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Væskeophobninger dræneres og poser og misfarvninger under øjnene vil blive reduceret.  


Behandlingen arbejder primært i ansigtets muskler og væv, men lifting stimulerer hele kroppen og stimulerer dit generelle velbefindende. De fleste oplever at være dybt afslappede under behandlingen. Anja udfører behandlingen med hænderne og anvender rene økologiske olier og produkter. Behandlingen skaber holdbare resultater.


Det anbefales at starte med tre behandlinger med en uges mellemrum, derefter to behandlinger med 14 dages mellemrum, og derefter en behandling hver anden måned eller efter behov.Japansk ansigts-akupunktur (30 min) kan med fordel kombineres med japansk face-lift, men kan også sagtens stå alene. Ansigts akupunktur afhjælper de muskelspændinger i ansigtet, der ofte med tiden sætter sig som permanente rynker.Egnet til både mænd og kvinder

Massage

Egnet til både mænd og kvinder

Egnet til både mænd og kvinder

Helkropsmassage er en afspændende 45 minutters wellness-massage, hvor alle musklerne i kroppen får opmærksomhed. Massagen gennemgår kroppen roligt fra top til tå med en grundig afspænding af nakke, skuldre, arme og hænder, samt ben og ryg. Du vil også få en let afslappende ansigtsmassage. Du vil under massagen både skulle ligge på mave og ryg. Er det ikke muligt for dig at ligge på maven, kan du ligge på siden med støtte, så du er afslappet. Du vil have underbukser på under massagen og du vil være dækket af lagen og evt. tæppe. Kun hvor der masseres, vil der være frit.

Helkropsmassage med hot-stones er ligeledes en 45 minutters afspændende wellness-massage, hvor der anvendes opvarmede lava-sten på særlige punkter på kroppen, således at varmen stråler ud i kroppen, trænger dybt i musklerne og løsner spændinger. Stenene er er 50-55 grader varme og de dybe massagestrøg, kombineret med de varme sten giver en vidunderlig afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler - det er ren balsam mod en stresset hverdag. Man kalder ikke massage med hot-stones for energi-terapi for ingenting.


*** UNIQ MASSAGE FOR KONTOR - RYGGEN ***

Prøv min signaturbehandling! Idéel til dig der sidder meget foran skærmen!


Både til mænd og kvinder.


45 minutters nakke-, arm-, skulder- og ryg-massage hvor jeg kombinerer teknikkerne fra den traditionelle thai-massage, olie-massage og aktivering af triggerpunkter.


Dette er en særdeles effektiv kombinations-massage, hvor jeg fokuseres på dybe tryk og stræk, der løsner spændinger og myoser i de berørte områder.


Du ligger på et opvarmet tæppe, og du starter behandlingen med en skøn opvarmning af dine muskler vha. varme sten, der også anvendes i selve massagen.

Varmen fra tæppet og stenene er med til at fremme blodcirkulationen i kroppen, således at spændinger bedre løsnes og affaldsstoffer fjernes.


Sportsmassage / lokal massage (30 min) bruges blandt andet til at forkorte restitutionstiden efter træning eller sportsskader, da blodcirkulationen øges. Massagen hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og tilføre frisk ilt og nyt næringsrigt blod til muskelvævet til god gavn for helingsprocessen.

Derudover forebygges muskelspændinger, hvorved bevægeligheden i muskler, sener og led forbedres. Dette er især en fordel, hvis du ønsker at presse kroppen i forbindelse med hård træning.

Der må ikke masseres på akutte skader. Hvis du er i tvivl om skadens omfang, anbefales det at du får en vurdering hos læge, inden massage påbegyndes.

Massage af ryg/nakke er en afspændende 30-minutters wellness-massage, men samtidig hjælper massagen med at blødgøre og afspænde musklerne i området, som ofte har det med at blive ømme og hårde og gøre ondt. Du vil gennem massage får løsnet op for blodgennemstrømning og dermed bedre blodtilførsel til de ømme områder der er dårligt forsynet, og affaldsstoffer kan bedre ledes væk. Massage virker desuden afslappende, afstressende og stimulerende på nervesystemet.


Der kan anvendes cupping - dette aftales individuelt.

Egnet til både mænd og kvinder

Egnet til både mænd og kvinder

Kemisk peeling - PRX T33

Kemisk peeling - PRX T33 (30 min) er en nålefri behandling, der indeholder TCA og klassificeret som den næste generation af anti-aging. Behandlingen passer til alle hudtyper og alle aldre. Det der er unikt er, at produktet ikke forårsager ”frosting”, som TCA normalt gør, og at behandlingen kan anvendes i alle sæsoner uden risiko for lysfølsomhed.


Først og fremmest frigør behandlingen bindingen af døde hudceller på hudens overflade, så nye underliggende celler får lov at komme frem på hudens overflade. Dette ses som en øjeblikkelig forbedring af hudens glød og struktur. Dernæst stimulerer PRX-T33 de levende hudceller til at aktivere fornyelsesprocessen, når de døde celler er fjernet.


PRX-T33 MODVIRKER OG REDUCERER:


 • Rynker og linjer
 • Uren hud og arret hud efter ex. acne
 • Pigmenteringer/ solskader
 • Tør hud
 • Tabt elasticitet
 • Melasma
 • Ar
 • Karsprængninger


Behandlingen er egnet til ansigt, hals, decolleté og kan også bruges på overarme.


Selve behandlingen varer normalt ca. 30 minutter. Huden renses, hvorefter peelingen påføres. Under selve behandlingen vil huden prikke en smule, ligesom huden måske føles varm. De fleste forbinder dog behandlingen med velvære. Behandlingen med PRX-T33 har ingen helingstid, og du kan vende tilbage til din normale hverdag og aktiviteter med det samme efter behandlingen. 


De første dage efter behandlingen kan huden føles let rød, prikkende og stram. Der kan forekomme let, og i sjældne tilfælde, kraftig afskalning af huden. Dette aftager i løbet af 2-3 dage.


Det anbefales at bruge en god beroligende fugtighedscreme, ex. WiQo. efterfølgende. Ved meget sensitiv hud anbefales det at anvende solfaktor efter behandlingen.


Antallet af behandlinger afhænger af hudens kvalitet og de problematikker, du er udfordret af.


Som udgangspunkt anbefales det at følge en kur på 3-5 gange med 1 uges interval. Det præcise antal af behandlinger varierer bl.a. efter, hvorvidt der er tale om f.eks. solskadet hud, ar og strækmærker anbefales eller Melasma og hormonelle pigmentforandringer.

Fedtfrysning

Egnet til både mænd og kvinder

Fedtfrysning (60 min) er en forholdsvis ny teknologi og et alternativ til fedtsugning - helt uden kirurgi. Det er kort sagt en behandling, som går ud på, at uønskede fedtdepoter på kroppen nedkøles eller nærmere sagt nedfryses, for temperaturen ved en fedtfrysning når helt ned til omkring -14 grader.


Den lave temperatur får fedtcellerne til at krystallisere, det bevirker, at de slås ihjel, og de vil efter nogen tid naturligt blive udskilt fra kroppen. Det er derfor en proces, hvor du først kan se det helt endelige resultat efter nogle uger eller måneder. Kroppen kan nemlig ikke både nedbryde og udskille fedtceller på meget kort tid, men forskning har vist, at der er gode resultater at se efter nogle uger eller måneder.


Man har ved forskning og undersøgelser fundet ud af, at hvis man udsætter et bestemt område eller punkt på kroppen for nedkølingen, er det kun fedtcellerne, som bliver påvirket af dette. Derfor tager hverken væv eller andre celler i kroppen skade af nedkølingen, og det er også én af grundene til, at der er meget få, for ikke at sige næsten ingen, bivirkninger ved fedtfrysning.


Fedtfrysning er genialt til dem, som ønsker at tabe sig på et specifikt område af kroppen. Det er uhyre svært at styre, hvor på kroppen fedtet vil blive nedbrudt ved at motionere og træne og ligeledes hvordan skal du træne, hvis fedtdepoterne har samlet sig på hagen? Her er fedtfrysning en oplagt mulighed til at komme af med de genstridige fedtdepoter, uanset om det er mave, dansehåndtag, lår, baller, bh-delle, man-boobs, dobbelthagen, mormorarmene, maven eller et helt andet sted.


Inden behandlingen bliver du målt og der tages før-billeder. Selve frysningen tager 30-40min.

Afhængig af, hvilket område der skal behandles, ligger eller sidder du ned under behandlingen.

Du får sat et mundstykke, som kan beskrives som et slags støvsugerhoved, på området, og huden vil ved hjælp af vakuum så blive suget ind i mundstykket.


Nogle personer kan godt føle et vist ubehag eller let smerte, i det øjeblik huden suges ind i mundstykket. Når påsætningen er klaret, begynder nedkølingen, og du kan sagtens lytte til musik eller læse imens behandlingen foregår. Efter behandlingen er det vigtigt at drikke masser af væske og at massere området grundigt dagligt i de næste 4 uger, for at få optimalt udbytte.


For de flestes vedkommende anbefales det at få 2 eller tre behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Behandlingen er ikke velegnet til overvægtige personer eller gravide, og du skal være fyldt 18 år.

Før

6 uger efter anden behandling

Tandlysning

Egnet til både mænd og kvinder

Tandblegning(50 min) giver dig et hvidere smil tilbage. I klinikken tilbyder vi en godkendt og lovlig tandlysning. Med tiden får vi alle mørkere tænder, og hvis du gerne vil have dit gamle, hvide smil tilbage, så skal du prøve en professionel tandlysning hvor man lysner misfarvningerne i tænderne.


Behandlingen fungerer ved, at blegegel påføres dine tænder og aktives af LED lys. Herved startes en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres, nedbrydes. Det er altså ikke tandens emalje der forandres, men derimod de farvede molekyler. Der forsvinder altså intet af din emalje.


Behandlingen sikrer en farveforskel på fire til ti toner lysere for de fleste klienter. Resultatet varierer alt efter typen af misfarvning, din emaljetykkelse og din alder.

Behandlingen er nænsom, der er nul smerte og ingen bivirkninger. Nogle enkelte kan opleve isninger i tænderne i en periode, men det er forbigående. Efter behandlingen anbefaler vi normal mundhygiejne. Det vil sige; børst tænder to gange dagligt og brug tandtråd.


Der er en eftervirkning på 2 timer efter behandlingen. I denne periode må der hverken spises eller drikkes, udover vand. Rygning er ligeledes ikke tilladt. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer og tobak bør undgås 48 timer efter behandlingen.

Tænderne er modtagelige overfor farvestoffer i de næste 48 timer og hvis man ikke overholder dette, kan resultatet af blegningen forringes væsentligt og blegningen kan i værste fald være spildt. Efter blegning af tænder kan der komme hvide pletter på tænderne, disse forsvinder efter 1-2 timer.


Du kan forvente at lysningen holder i ca. 3 måneder, men det kommer meget an på dine drikkevaner og spisevaner. Ligeledes på din tandhygiejne.


Gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi må ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen afsluttes ved egen tandlæge først. Det bedste resultat opnås, hvis du har fået en tandrensning inden for de sidste seks måneder.

Er du i tvivl om dine tænder er egnet for en blegning, så spørg din tandlæge

Før

Efter

Eyelash - extensions / kunstige øjenvipper

Eyelash Extensions er enkelt hår eller buketter, der påsættes på dine egne vipper. Hårene påsættes med en holdbar, allergitestet og harmløs speciel vippelim. Inden påsætningen drøfter vi hvilket ønske du har til dine vipper og sammen finder vi frem til længden på vipperne og ønsket volume.


Eyelash Extension giver det naturlige udseende af smukke, lange øjenvipper.


Fordele ved eyelash extensions er:


★ Kan se naturligt ud, eller kan se dramatisk ud.
★ Mascara bliver overflødig.
★ Limes på dine eksisterende vipper.
★ Er ikke skadeligt, hvis du sørger for at pleje dine vipper korrekt dagligt. Bruge gerne en god serum*
★ Kan anvendes på alle vipper, lyse vipper kan eventuelt farves først.
★ Varer 3-4 uger, og bør fyldes op inden der er gået tre uger.


HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi rengør dine vipper inden påføring, vil mascara fjernet med fedtet makeupfjerner reducere holdbarheden.


BEMÆRK: Udsæt ikke din ny anvendte øjenvipper Extensions for vand, damp, motion og sauna i de første 24 timer, da limen skal hærde for at få det mest holdbare resultat. Brug af makeupfjerner- eller øjenprodukter der indeholder olie anbefales ikke, da det kan opløse limen og forkorte holdbarheden. Efter bad, dup vipperne tørre eller brug en hårtørrer. Brug ikke mascara på dine extensions. Vask dine vipper med en blid oliefri vippeshampoo, og en egnet børste, for at undgå snavs og rester af f.eks. søvn og tårevæske sætter sig i den. 


I klinikken tilbyder vi single lash (classic), hvor der påsættes én kunstig vippe på hvert af dine egne vippehår eller volume-teknik, hvor der anvendes små bukketter af kunstige vipper på hvert af dine egne vippehår, for et mere fyldigt og dramatisk look. Det er også muligt, at mixe de to typer. Prisen er den samme som ved almindelig volume.


Du kan både købe lash serum fra prisvindende NANOLASH og lashshampoo med rensebørste hos os.

Bryn og vipper

Flotte vipper og bryn fremhæver dine øjne og gør dem smukkere.


Hos os tilbyder vi ret og farve af bryn og farve af dine vipper. Vippene farves sædvanligvis sort/blåsort for en skarp markering, mens brynene rettes til og farves så de passer til dit ansigt og hår.​​


Vi tilbyder også disse meget populære behandlinger, som kan bookes hver for sig eller sammen:

Browlamination m/u farve DELUXE giver dine bryn et fyldigere look, tilføjer længde/volume og sætter brynhårene på plads i en perfekt form. Du vil opnå et naturligt resultat.

Behandlingen af brow Lift tager cirka 40-60 minutter og kan bookes alene eller i kombination med anden behandling f.eks. et Lash lift DELUXE/Eyelash Extensions


Resultatet holder cirka 4-6 uger, alt efter hvordan du plejer dine bryn efterfølgende. Vi anbefaler at du bruger NANOBROW 1 gang dagligt. Den fungere som en hår kur til dine bryn, derudover sikre du dig at dine bryn får fugt og pleje så de ikke bliver tørre. Du kan købe NANOBROW i klinikken.


  Brow Lift er en fantastisk behandling som passer til alle hårtyper, men for at opnå det bedst mulige resultat, kræver det du selv har et vist bryn.

  Behandlingen er især egnet til dem, der ønsker at tæmme “uregelmæssige”, krøllede bryn eller stædige hår i brynene og for dem der ønsker at glatte, give fylde, og mere symmetriske bryn.

  Det er ikke påsætning af kunstige hår eller permanent makeup. Det er udelukkende dine egne brynhår vi arbejder med.


  Behandlingen foregår ved at brynhårene sættes i den ønskede groretning og herefter påføres lifting og fixing lotions.


  Så påføres evt. farve og afslutningsvis en styrkende keratin behandling der specielt til at give nærig og hydrering til hvert enkelt hår.


  Til sidst rettes brynene med pincet og evt. voks.

  Lash Lift DELUXE (semi permanent vippebuk) løfter og bukker øjenvipperne skånsomt for et flot og naturligt look. Lash Lift er for dig, der ønsker at få dine egne vipper til at se længere og mere voluminøse ud. Behandlingen holder ca. 6-8 uger.

  Vipperne bukkes skånsomt ved hjælp af silikonepuder, der løfter vipperne forsigtigt op. Herefter fastgøres vipperne med en hudvenlig, vandbaseret lim. Der påføres perm gel, som neutraliseres igen efter en virketid på ca. 8 min. Til sidst frigøres vipperne fra silikonepuderne og limen af, så de er klar til farvning. Efter farvning og lift, får dine vipper en keratinkur som både plejer og fugter vipperne.


  Efter behandlingen er det vigtigt, at dine vipper får ro i 24 timer. Herefter kan du gøre præcis, som du plejer – bruge mascara, sæbe, olieholdige produkter samt bade og svømme.


  Vi anbefaler, at du investerer i en god vippeserum/conditioner. En vippe-conditioner plejer og fugter dine vipper, så de forbliver smukke og lækre og forhindrer, at dine vipper udtørrer og knækker, hvis du får lavet Lash Lift flere gange i træk. Hvis du ønsker lange og fyldigere vipper, anbefaler vi, at du også anvender vippeserum. Du kan købe den lækre prisvindende NANOLASH i klinikken.


  Vælg behandlingen Brow lamination DELUXE sammen med  Lash Lift hvis du også vil have flotte, velformede bryn og markerede bryn uden at behøve at tegne dem op dagligt eller sætte dem med en brow gel.

  Huller i ørerne / næsen

  Hos os skyder eller trykker vi øreringene i. Du mærker et et hurtigt tryk og du kan høre et lille klik. Det går hurtigt og anses som smertefrit, og du får naturligvis god vejledning i, hvordan du skal passe og rense efterfølgende.


  Vi har et udvalg af øreringe m/u sten, de har alle sikkerhedslås og er allergifri.


  Vi laver også huller i ørerne på børn.

  Barnet skal være fyldt 8 år for at få huller i ørerne hos os, og hvis det er under 15 skal det være i følgeskab med en forældre.


  Vi laver ikke huller i bruskvæg. Der anbefaler vi at gå til en piercer.


  Du er velkommen til at kigge ind - der kan muligvis være lidt ventetid. Ellers bestil tid, så er du sikker på at komme til med det samme.